Rotaciono sito za brašno je namenjeno za prosejavanje brašna čime se odstranjuju razni uključci u brašnu kao što su zrna žitarica, kamenčići, papir ili kanap džaka.
Spiralne mesilice za testo su namenjene za proizvodnju svih vrsta testa. Primarna primena ovih miksera je u malim i srednjim pekarama.
Spiralne mesilice za testo sa odvojivim posudama su dizajnirani za proizvodnju svih vrsta testa. Svaka mesilica se isporučuje sa dve odvojive posude a po želji kupca može imati i više.
Horizontalna mesilica služi za homogenizaciju smeša od praškastog i zrnastog materijala, mešenje testa kao i mlevenog mesa. Poseduje jednostavan sistem za šaržiranje i dešaržiranje.
Vertikalni mikser se koristi za brze zamese u industrijskim pekarama. Vreme za koje se dobija zames je oko 3 minuta.
Podižač posude P-250 je moćna mašina koja je namenjena da odgovori potrebama pekara srednje veličine i potrebama velikih industrijskih pekara.
Podižač posude POD-48 je moćna mašina koja je namenjena da odgovori potrebama pekara srednje veličine i potrebama velikih industrijskih pekara.
Mašina za deljenje testa služi da podeli vliki komad testa na manje komade željene težine. Namenjena je i za samostalan rad i za rad u automatskim pekarskim linijama.
Laminator za testo LT-600 je namenjen za izradu lisntog testa. Može da obrađuje sve vrste testa i da ih oblikuje u slojeve ujednačene debljine i kvaliteta.
Ova mašina se koristi da oblikuje komade testa u loptice. Namenjena je i za samostalni rad i za rad u proizvodnoj liniji.
Ova mašina je namenjena za proizvodnju tankih kora koje se koriste za pravljenje pite, baklave itd. Sastoji se od dva stola za razvlacenje i pokretnog valjka za pecenje kora.
Ova mašina je namenjena za zavijanje vekni i bageta. Sastoji se iz dva glavna mehanizma. Prvi deo „foling“, priprema testo pre uvijanja da bi svaka vekna hleba bila jednako uvijena.
Ova mašina je namenjena za zavijanje vekni i bageta. Sastoji se iz tri glavna mehanizma. Prvi deo „foling“, priprema testo pre uvijanja da bi svaka vekna hleba bila jednako uvijena.
Namenjena je za formiranje vekni kada je zahtev da vekna bude monolitna a ne uvijena od pljosnatog testa. Najčešće se koristi za raženi hleb i specijalne vrste hleba.
Intermedijarna komora dozvoljava loptama od testa da se odmore i povrate svoju konzistenciju i fleksibilnost nakon deljenja i zaobljivanja i pre daljeg oblikovanja.
Parne pekarske peći su namenjene za pečenje peciva, hleba i drugih pekarskih proizvoda. Ove vrste pećnica se obično koriste u malim i srednjim pekarama, ali često se mogu naći i u velikim pekarama.
Služi za masovnu proizvodnju velikih količina hleba I peciva. Oblikovano testo se automatski ubacuje u fermentacionu komoru odakle automatski prelazi na traku peći i nakon izlaska iz peći proizvod je spreman za distribuciju na tržište.
U pekarskim pećima se dostiže temperature od 400 stepeni celzijusa I brašno koje odpada od testa, pri tako visokim temperaturama brzo ugljeniše.
Planetarni mikseri su dizajnirani tako da zadovolje visoke standarde produktivnosti, jednostavnosti pri radu i higijene. Ova mašina služi za miksiranje mekih testa, kremova i šlagova u pekarskoj, konditorskoj i poslastičarskoj delatnosti.
Namenjen je za mlevenje neprodatog hleba I njegovo pretvaranje u prezlu. Hleb se iseče, dodatno ispeče (osuši) i propusti kroz mlin.
Planetarni mikseri su dizajnirani tako da zadovolje visoke standarde produktivnosti, jednostavnosti pri radu i higijene.