Proizvodnja mašina za obradu voća i povrća i pekarske opreme

Mašina za sečenje voća i povrća na kocke i rezanca

O proizvodu


Ovo je mašina koja je namenjena za sečenje voća i povrća na kocke ili rezanca. Mašina je posebno pogodna za sečenje jabuke sa prethodno izvađenom semenom ložom, cvekle, šargarepe, krompira, paprike i drugih plodova.

Mašina omogućava sečenje voća i povrća na rezanac ili kocku, što je moguće izabrati postavljanjem različitih alata. Dimenzije isečenih komada rezanaca ili kocki mogu biti različite i menjaju se promenom alata za sečenje, što znači da je za svaku dimenziju sečenja potreban drugi alat za sečenje. Mašina se isporučuje sa jednim setom alata, koji obezbedjuje sečenje voća i povrća na komade određenih dimenzija a ukoliko postoje zahtevi za sečenje na komade većih ili manjih dimenzija, isporučuju se dodatni setovi alata kao dodatna oprema.

Materijal za sečenje se doprema ručno u ulazni levak uređaja, dok je prihvat sečenog voća ili povrća na izlaznom levku uređaja, koji je na visini od 380 milimetara mereno od poda. Mašina je postavljena na četiri točka i lako je pokretljiva. Pokreće je elektromotor sa ugradjenim frekventnim regulatorom, tako da se brzina sečenja može prilagođavati vrsti voća ili povrća koje se seče.

Uređaj je izrađen od prohroma i drugih materijala dozvoljenih za primenu u prehrambenoj industriji.

Tehničke karakteristike


Nominalna snaga 0.75 kW
Kapacitet do 800 kg/h
Debljina sečenja od 5 do 20 mm
Usipna visina 1000 mm
Težina 140 kg
Dimenzije 877×700×1273 mm

Tehnički crtež