MAT-ING | Proizvodnja opreme za preradu hrane

MAT-ING je jedan od vodećih proizvođača opreme za preradu hrane i druge opreme za preradu u regionu. Kancelarije i proizvodni pogoni nalaze se u blizini Niša, najvećeg grada na jugu Srbije.

Istorijat


Kompanija MAT-ING osnovana je 1991. godine kao odgovor na sve veću potražnju tržišta za tehnologijom prerade hrane. Nakon velikog uspeha u proizvodnji pekarske opreme, kompanija se usresredila i na druge tehnologije obrade hrane i u neprestanoj potrazi za tehnološkim inovacijama u ovoj industriji. Od svog prvog miksera za testo nastalog 1991. godine kompanija raste, kako u smislu proizvodnih kapaciteta, tako i u smislu kadrova. Trenutno zapošljava više od 50 visoko kvalifikovanih tehničkih kadrova i ima kancelariju za istraživanje i razvoj koji kontinuirano nastoji oblikovati najkvalitetnije proizvode. Kompanija je izgradila svoj prvi proizvodni pogon 1994. godine i od tada se kontinuirano širi. 1999. godine kompanija je izgradila novu proizvodnu halu površine 1500 kvadratnih metara. Povećanje tržišnih zahteva traži povećanje kapaciteta u 2012. godini, a fabrika još jednom širi svoj proizvodni prostor, dodajući novu zgradu od 1500 kvadrata postojećim objektima. MAT-ING je 2017. godine povećao svoj poslovni prostor za 100 kvadrata i izgradio novo skladište od oko 500m2.

Vizija


Od osnivanja 1991. godine, naša vizija je obezbediti najbolje tehnologije obrade za naše klijente, lidere u njihovim industrijama. Kako bismo osigurali naš kontinuirani uspeh, ostvarivaćemo razumnu dobit i trudićemo se da budemo lider u našoj industriji kroz individualnu i kombinovanu predanost, inovativnost i integritet. Našim zaposlenima pružićemo priliku za lični i profesionalni razvoj.

Preuzmite: